ONS concept

Arranthony Moray werd in 2022 opgestart als het resultaat van een steeds verder uit te hand gelopen whisky-passie. Het is deze passie die centraal staat in waar we met Arranthony Moray naartoe willen. Onze bedoeling is om een laagdrempelig all-in whisky (& other fine spirits) contactpunt te zijn voor iedereen, van de beginnende drinker tot de geroutineerde whisky kenner.

Je kan bij ons terecht voor een tasting bij je thuis met een groep vrienden of familie of voor grotere bedrijfsevents op locatie. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor onze Wasted Wolf Whisky Experience, waarbij je alleen of met enkele vrienden een leuke avond in onze Wasted Wolf Whisky bar kan spenderen. Je kan er kiezen uit meer dan 850 verschillende whisky's om te proberen aan heel democratische prijzen.

Verder kan je in onze webshop een steeds wisselend aanbod van hoofdzakelijk whisky, maar ook enkele rums, gins en andere dranken, vinden. Tenslotte zijn we eveneens gekend voor onze succesvolle formule "whisky of the month", elke maand bieden we een nieuwe verrassende whisky aan een absolute promo prijs aan, de ideale manier om whisky's te proberen die je misschien anders nooit zou geproefd hebben. Verwacht hierbij telkens een kwalitatief uitstekende whisky die voor iedereen betaalbaar is.

We kiezen er bewust voor om geen grote webshop te worden met duizenden flessen, maar willen ons eerder profileren als een lokale handelaar die u volledig naar uw wens wil trachten te begeleiden in uw whisky avontuur. De kernwaarden die we hiervoor hanteren zijn kwaliteit, transparantie en persoonlijke benadering. 

Kwaliteit

Binnen Arranthony Moray kiezen we er bewust voor om een beperkt gamma aan flessen aan te bieden, zowel op onze tastings als in onze webshop. Dit doen we simpelweg door flessen eerst zelf te openen alvorens we ze gaan verhandelen. De flessen die zich een weg weten te vinden in onze activiteiten zijn flessen die we zelf hebben geproefd en waar we ons volledig kunnen achter scharen. We verkopen met andere woorden enkel producten die we zelf lekker vinden.

Transparantie

Omdat we elke fles die we verkopen ook daadwerkelijk zelf hebben geproefd, hebben we ook alle flessen openstaan om te kunnen proeven. Niets zo vervelend als een fles whisky of andere drank te kopen waarvan je bij de eerste slok al merkt dat het je smaakprofiel niet is. Dit zijn de typische flessen die jaren stof vergaren in een drankenkabinet. Daarom kan je bij Arranthony Moray elke fles ook kopen als sample zodat je ze eerst kan proeven om te zien of het "je ding" is. Dit biedt ook een oplossing voor zij die graag een bepaalde whisky willen kopen maar waarbij het budget wat beperkter is: je kan bij ons gerust een halve fles (of minder) aankopen zonder aanzienlijke meerkost.

Persoonlijke benadering

Net omdat we een kleine speler willen blijven, kan je van ons een persoonlijke behandeling verwachten. Bel gerust voor een vraag of kom eens langs om een whisky te proeven alvorens je hem aankoopt. Door ons beperkte gamma kan het zijn dat een bepaalde fles die je zoekt niet beschikbaar is op onze site, in dat geval helpen we je graag mee met zoeken naar deze unieke parel. Wat onze tastings betreft kan je met ons contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek waarbij we samen met jou jouw whisky-gerelateerd droomevent trachten te creëren.

 

Wie zijn wij?

Als zaakvoerder van Arranthony Moray is whisky steeds een passie in mijn leven geweest waarin mijn gezin vlot meestapt. Na de aankoop van een vat whisky voor mijn zoontje Vince gaan we met het hele gezin jaarlijks minstens 1 keer naar Schotland. Elk jaar zorgen we ervoor dat we een identieke foto kunnen nemen van Vince met zijn persoonlijk vat. Afgelopen 2 jaar hebben we dit echter moeten doen met een replica vat in onze achtertuin.

Iedereen wiens pad ik al eens ben gekruist, weet dat whisky een centrale rol speelt in mijn leven, waardoor ik doorheen het jaar door veel mensen steeds werd gecontacteerd voor whisky advies. Net om deze reden besloot ik in 2022 om te gaan starten met Arranthony Moray, een merknaam die zijn oorsprong vindt in de 2 grote liefdes die ik heb in de whisky-wereld: Arran & Glen Moray. Beide distilleerderijen staan jaarlijks op onze planning om te bezoeken en een aantal mensen achter deze merken zijn persoonlijke vrienden geworden. Dit is helemaal hoe wij zelf ook met onze klanten willen omgaan: persoonlijk, amicaal en warm ...

We hopen jou binnenkort als klant te mogen verwelkomen,

Anthony Van Sele

Zaakvoerder Arranthony Moray