Een whiskystand met meer dan 100 WHISKY'S OP JOUW EVENT?

Een originele whisky stand op jouw event !

Organiseer je een event een zoek je een originele stand voor je genodigden? ... Kies dan voor de Arranthony Moray Whisky Stand. Onze originele standaards met led-verlichting zijn de eyecatcher op jouw event ... zeker wanneer het donker wordt :-)

Jij bepaalt zelf het budget dat je wenst te voorzien voor je gasten. Je koopt bij ons een aantal jetons die je gasten kunnen gebruiken om een whisky te kiezen. Elke fles is steeds voorzien van een getal dat aangeeft hoeveel jetons moeten betaald worden voor een bepaalde whisky. We hebben een ruim assortiment van meer dan 850 whisky's waaruit we kunnen selecteren in alle prijsklassen, waardoor we ons assortiment dat we meebrengen kunnen afstemmen op jouw behoefte / publiek. Je kan ervoor kiezen om een vast bedrag aan jetons aan te kopen voor je gasten of te werken met unlimited consumptie waarbij het verbruik achteraf wordt geteld.

Bottle your own experience

Als extra optie beschikken we ook over een aantal eigen whisky's die op kleine vaten rijpen. Je kan ervoor kiezen om je gasten op het einde van de avond een fles te laten afvullen rechtstreeks van het vat. Ze kunnen hierbij zelf hun fles vullen, van label voorzien en personaliseren met hun eigen naam op het etiket.

Wat met je gasten die geen whisky lusten?

Indien gewenst kunnen we ook een aantal flessen gin, rum of andere spirits (cognac, armagnac, vodka ...) meenemen zodat er voor iedereen wat wils is.

Contacteer ons voor een voorstel op maat !