WHISKY Tasting


Whiskyvaten

Eigen whisky

Tastings

Ben jij een ware whisky-liefhebber en op zoek naar een authentieke whisky tasting? Bij Arranthony Moray organiseren we speciaal voor jou een whisky proeverij waarbij je je zintuigen volledig kunt onderdompelen in de wereld van whisky. Proef, ruik en ervaar de diepte van elke slok. Ontdek de rijke tradities en verhalen achter elke fles die wij aanbieden.

Heb je interesse in ons drankaanbod?

Bekijk webshop

Ervaar zelf de sublieme smaak tijdens onze whisky tasting

Een whisky tasting is meer dan alleen drinken; het is een beleving. Onze whisky proeverij biedt een unieke ervaring waar je niet alleen kunt genieten, maar ook veel kunt leren over de oorsprong, productie en smaaknuances van elke fles. Onze deskundige gidsen nemen je tijdens de whisky proeverij mee op een boeiende reis door de geschiedenis van whisky, delen fascinerende anekdotes en zorgen ervoor dat je de fijne details van elke variant leert waarderen. Nadat je de unieke smaken hebt ervaren, krijg je bij ons ook de mogelijkheid om jouw favoriete whisky te kopen. Bovendien beschikken we als onafhankelijk bottelaar ook over een eigen lijn van whisky's, de Wasted Wolf Series. Een gamma van sublieme whisky's van vaten die we zelf selecteerden omwille van hun uitmuntende kwaliteit. De ideale aanvulling aan ons reeds uitgebreid gamma van allerhande whisky's, met uiteraard wat extra aandacht voor onze favorietjes Glen Moray en Arran whisky. Voor degenen die iets speciaals zoeken, hebben we ook een whisky tasting voor vrijgezellen. Een unieke manier om samen met vrienden deze passie te delen.

HOME tastings

do it yourself tastings

Whisky experience

COMPANY events

Vervolledig je collectie

Wil je de whisky thuis nog eens degusteren? Bestel jouw favoriete whisky van tijdens de whisky proeverij en ervaar ook thuis de pure kwaliteit. Voor de échte liefhebbers bieden we zelfs de mogelijkheid om whisky in vaten te kopen. Een statement voor elke verzamelaar! Maak je eigen thuiscollectie compleet met onze uitzonderlijke selecties.